Siri Økdal Berg

Nytt medlem

08. September 2023 | Skrevet av: Mette Bjørnvik
Vi er utrolig glad for å ha fått bedriften SIRI BERG AS som nytt medlem i Meløy Næringsforum.
I følge Brønnøysundregisteret ble selskapet stiftet den 07.05.2023 og bedriftens formål er følgende: "Selv, gjennom hel- eller deleide selskaper eller ved samarbeide med andre virksomheter, å forestå drift av dagligvareforretning og annen virksomhet beslektet med denne". 

 

Den 14. august i år tok selskapet, stiftet av Siri Økdal Berg (35 år), over butikken REMA 1000 på Ørnes, som før det, var drevet av kjøpmann Hasan Mahana. Den ferske Rema-kjøpmannen har bodd i Meløy siden 2016 og fikk sin første butikkjobb i kommunen da hun ble assisterende butikksjef hos Europris i 2018.
 

Den 13.08.23, var det flott artikkel om overtakelsen i AN, og følgende ble formidlet:

"Det er en veldrevet butikk Økdal Berg nå har overtatt etter kjøpmann Hasan Mahana.

Ifølge regnskapene ble det omsatt varer i butikken for 46,48 millioner kroner i 2022. Og veksten har fortsatt og kan komme til å passere 50 millioner kroner i omsetning i år, ifølge regiondirektør hos Rema 1000 Nord-Norge, Thomas Brede Johansen". 

Økdal Berg bemerket at hun har store sko å fylle. "Lista er lagt høyt, så jeg føler meg litt ydmyk, sier Økdal Berg. Vi skal ha det rent og ryddig, og være nøye med å etterfylle varer i hyllene. Det skal være trivelig å handle hos Rema, sier Økdal Berg". 


Lokalene til Rema 1000 på Ørnes, fikk tidligere i år en oppgradering, hvor blant annet gamle kjøledisker ble byttet ut med nytt miljøvennlig anlegg. Denne oppgraderingen ble godt tatt i mot av kundene, og sikrer også en bedre arbeidshverdag for de ansatte. Siri har også jobbet i Rema-butikken på Ørnes siden ombyggingen i mai, for å lære seg systemene og grunntrekkene i suksessformelen.

Meløy Næringsforum gratulerer med overtakelsen, og synes det er flott at butikken videreføres etter samme oppskrift, til glede for innbyggerne i Meløy.

Vi ønsker bedriften velkommen som medlem i Meløy Næringsforum, og ønsker lykke til med videre drift.
facebook

SISTE NYTT