Helgeland Smolt

NHO Nordland har kåret månedens bedrift

04. Juni 2024 | Skrevet av: Mette Bjørnvik
Helgeland Smolt AS ble utvalgt som månedens bedrift for mai 2024. 
NHO Nordlands pris anerkjenner bedriftens gode forretningsdrift og bidrag til verdiskaping i havbruksnæringen. Helgeland Smolt AS er også viktig for lokalsamfunnet på grunn av deres synlighet, rekrutteringsarbeid og betydelige lokale ringvirkninger.

Det nye anlegget til Helgeland Smolt i Kilvik er en stor satsing som vil skape 25 nye arbeidsplasser når det står ferdig.Helgeland Smolt AS tiltrekker seg søkere fra hele landet, noe som viser at selskapet har et godt rykte og gode karrieremuligheter. Dette er spesielt viktig for lokalsamfunn som Meløy, hvor nye arbeidsplasser styrker den lokale økonomien og bosettingen.

Det nye anlegget vil bruke resirkuleringsteknologi og produsere 10 millioner smolt på 600 gram hver (tilsammen 6000 tonn) årlig. Helgeland Smolt AS vil dermed bidra til å møte den økende etterspørselen etter større og sterkere smolt i havbruksnæringen. Dette prosjektet er viktig for fremtidig utvikling i regionen. 

Meløy Næringsforum er stolt over å ha Helgeland Smolt AS som medlemsbedrift og gratulerer med flott og velfortjent oppmerksomhet.
facebook

SISTE NYTT