Logo

Har din bedrift kontroll på sine markedskostnader?

01. Juni 2023 | Skrevet av: Mette Bjørnvik
Meløy Næringsforum har blitt kontaktet av firmaet Elite Media AS, som er et mediebyrå som leverer tjenester innenfor markedsføring, strategi, rådgivning og synlighet på digitale medieplattformer. Elite Media har over ti års erfaring og er sertifisert Google Partner. 
Elite Media AS sitt budskap er følgende:

Mange bedrifter synes det er vanskelig å forholde seg til jungelen av digitale tjenester og priser og er dermed også ikke oppdatert til enhver tid på hva som fungerer og til hvilken grad det gir resultater.

De fleste bedriftseiere tenker at markedsføring og online synlighet koster mye penger, men penger til digitale tjenester skal IKKE være en kostnad. Det skal være din største inntektskilde!
 
Vårt mål er at for hver krone du putter inn skal du få 10 kr tilbake.
 
Vi har derfor et eksklusivt tilbud til alle medlemsbedrifter i Meløy Næringsforening hvor vi tilbyr en GRATIS analyse av ditt oppsett og dine markedsposter i dag. Analysen vil gi deg fullt overblikk over hvor du tjener penger og ikke minst hvor du taper penger.
 
Vi kan deretter hjelpe deg å skape mer resultater med mindre tid, penger og innsats fra din side, om ønskelig.
 
Analysen er 100% gratis og uforpliktende til bedrifter tilknyttet Meløy Næringsforening.
 
Dersom du ønsker en gratis analyse for hvordan ditt digitale uttrykk ser ut og hva det i realiteten koster så kan du sende en mail til arnt@elitemedia.no så tar vi en helt uforpliktende prat.
facebook

SISTE NYTT