Ørnes Veterinærklinikk

Nytt medlem

04. Januar 2024 | Skrevet av: Mette Bjørnvik
Vi er utrolig glad for å ha fått bedriften VETERINÆR A.M.S. STORMO AS som nytt medlem i Meløy Næringsforum.
I følge Brønnøysundregisteret ble selskapet stiftet allerede den 20.11.2002 og formålet er følgende: "Veterinærtjenester og alt som står i forbindelse med dette, herunder deltakelse i andre selskap". 

Veterinær Anne Margrethe Stormo har kontorfellesskap sammen med flere andre veterinærer på ØRNES VETERINÆRKONTOR, i Gammelveien 31, i kommunesenteret i Meløy.

Ørnes Veterinærkontor har flott og informativ hjemmeside, som du kan sjekke ut her.


På hjemmesiden formidles følgende: "Ørnes Veterinærkontor er en dyreklinikk på Ørnes med vaktområde Gildeskål, Meløy og Rødøy. Vi behandler alle typer dyr — kjæledyr, produksjonsdyr og hest.

Vår dyreklinikk består av fire dyrleger og en assistent, som står klar til å behandle både kjæledyr og eier med omsorg og respekt. Våre veterinærer har lang erfaring med behandlinger av dyresykdommer, og besitter bred kunnskap og kompetanse innen sine fagområder. Hos oss er både to- og firbente i trygge hender".

I tillegg til vanlige veternærtjenester kan Ørnes Veterinærkontor tilby bl.a. røntgen, ultralyd, blodanalyseutstyr og tannenhet. 
Det er godt tilbud for dyr og deres eiere i Rødøy, Meløy og Gildeskål.


Du kan også følge Ørnes Veterinærkontor på Facebook.

Vår nye medlemsbedrift er nok et bevis på at vi har et variert og spennende næringsliv i Meløy.


Vi ønsker bedriften velkommen som medlem i Meløy Næringsforum, og ønsker lykke til med videre drift i kunnskapsrikt kontorfellesskap.
facebook

SISTE NYTT