jobb for 2

Jobb for 2/partnerjobb - viktig for å rekruttere og beholde arbeidskraft

19. Mai 2022 | Skrevet av: Liz Rekve
Jobb for 2/partnerjobbtilbud er viktig for å rekruttere og beholde arbeidskraft 
Vi jobber i disse dager med en god jobb-for-2 strategi.  Hvis din samlivspartner flytter til et nytt arbeidssted, kan det være krevende for deg som medflytter å bli med på flyttelasset uten en jobb å reise til. Er du nysgjerrig på hvilke karrieremuligheter Meløy kan by på? Jobb for 2 er først og fremst et tiltak for deg som er partner, samboer, ektefelle eller kjæreste med noen som allerede jobber eller i fremtiden vil jobbe i Meløy. Gjennom samarbeid med bedrifter og arbeidsgivere i Meløy, samt gratis coaching, tilrettelegging for gründerutvikling og kompetansehevende samlinger vil «Jobb for 2» legge til rette for at du finner din fremtidige jobb og karriere i Meløy.

«Jobb for 2» skal gjøre medflyttere kjent med arbeidsmarkedet i Meløy, kartlegge og heve kompetansen til arbeidssøkere og tilrettelegge for begges liv i Meløy. Gjennom å kartlegge og heve kompetansen til medflyttere, samboere og ektefeller av arbeidstakere som skal jobbe i Meløy, vil Jobb for 2 gi oss kompetanseøkning, og gründerhungrige og interessante tilflyttere.

Jobb for 2 tilbyr en unik mulighet for medflyttere å komme i kontakt med mulige arbeidsgivere «speed dating» og kobling mellom arbeidsgivere og mulige kandidater. Jobb for 2 øker mulighetene for å få de ansatte bedriftene våre trenger, OG i tillegg Meløy kan tilføres ny kompetanse, nye ildsjeler og nye gründere.

 
facebook

SISTE NYTT