Meløy BedriftsService AS
Kantineleder i MBS, Ingvild Lillevold er ærlig om at bedriften hadde en tøff start på året. Foto: Hege Kristin Hagen/Kulingen

Årets servicebedrift er kåret

30. November 2023 | Skrevet av: Mette Bjørnvik
Under årets Meløyseminar ble en rekke priser delt ut til lokale næringslivsaktører.
Meløy BedriftsService AS fikk tildelt prisen som Årets servicebedrift, med følgende begrunnelse fra juryen:

"Denne bedriften ble etablert i 2002, og utfører tjenester som andre bedrifter ikke har som sin kjerneproduksjon.

Omsetningen har svingt med vekst og nedgang i Glomfjord Industripark, men nå kjenner vi dem for sterk vekst på catering, kakeleveranser og som totalleverandør på servering under bedriftsarrangementer.

Et viktig forretningsområde er også kurs og fagopplæring, som igjen bidrar til kompetanseheving i Meløys bedrifter.

I januar i år mistet bedriften sin kjære lagkaptein Mary-Ann Selfors, men har lyktes med nyrekruttering av flinke folk, og med nye statinger, som drift av Svengen i Neverdal."


I lokalavisa Kulingen sto følgende om prisvinneren:

"Brutal start og magisk fremtid
 

Kantineleder i Meløy Bedriftsservice, Ingvild Lillevold, beskriver starten på året for bedriften som hard og brutal, etter at daglig leder og Lillevolds mor, Mary-Ann Selfors gikk bort.
 

Mot slutten av samme år har MBS blitt tildelt prisen «Årets Servicebedrift», for sin vekst innenfor blant annet catering, kurs og kompetanseheving, samt sin nysatsing med Svengen.
 

- Jeg tror mye av det som gjør at vi har lyktes er det at vi er utrolig glade i den arbeidsplassen, vi har et trygt og godt arbeidsmiljø, vi får lov til å være oss selv, vi får lov til å tørre å prøve og vi har gode støttespillere i hverandre, sier Lillevold.
 

Fremover skal MBS blant annet levere mat til de som jobber med Helgeland Smolt-anlegget i Kivlvika, og har fått anbudet på renhold under byggingen av det. Fremtiden for servicebedriften tror Lillevold blir magisk.
 

- Vi har mye spennende fremover, og selvfølgelig er Kilvika nå veldig viktig. Det er et nytt prosjekt, det er stort for oss, kjempeartig og utrolig spennende, men vi har og veldig mye annet som foregår rundt omkring."Meløy Næringsforum gratulerer igjen Meløy BedriftsService AS med flott og velfortjent pris.

facebook

SISTE NYTT