Polarplast AS
Daglig leder i Polarplast AS mottok prisen «Årets bedrift» på vegne av selskapet. Foto: Hege Kristin Hagen/Kulingen

Årets bedrift er kåret

30. November 2023 | Skrevet av: Mette Bjørnvik
Under årets Meløyseminar ble en rekke priser delt ut til lokale næringslivsaktører.
Polarplast AS fikk tildelt prisen som årets bedrift, med følgende begrunnelse fra juryen:

"Denne bedriften ledes av en som har lang erfaring og god formell utdanning innen akvakultur, og bedriften har vist sterk evne til utvikling og innovasjon på flere områder.

Ikke minst på nye tjenester og produkter til smoltproduksjon og ellers i havbruksnæringa. Nå vokser et heleid datterselskap også sterkt på produksjon og salg av en ny type ståltanker til settefisk.

Bedriften har hatt en nesten eventyrlig vekst i både stab og driftsinntekter siden etableringen i 2013, og i fjor passerte driftsinntektene 69 millioner kroner, med et driftsresultat på 4,4 millioner.

Staben har vokst fra bare to til over 30 ansatte på 10 år, som bidrar med skatteinntekter til Meløy, og bedriften har lyktes nærmest forbilledlig med rekruttering, i et krevende arbeidsmarked.

Bedriften har riktignok sin forretningsadresse i Gildeskål, men verkstedet og bedriftens hovedaktivitet er i Glomfjord Industripark, og en stor del av de ansatte har postadresse i Meløy".


I lokalavisa Kulingen sto følgende om prisvinneren:

"Eventyrlig vekst


I løpet av 10 år har Polarplast vokst fra et selskap med to ansatte til et med omtrent 30, og opprettet datterselskapet Polar Akva. Nylig mottok Polarplast prisen «Årets bedrift».
 

Under utdelingen av prisen trekkes det frem at Polarplast har hatt: - En nesten eventyrlig vekst.
 

- Jeg blir kjempestolt på vegne av ansatte og eiere, sier daglig leder i Polarplast Lasse Willumsen.
 

Han forteller at Polarplast har hatt omsetningsrekord i år, og at det ut fra kontraktene for neste år kan se ut til å bli et nytt rekordår i 2024 også. Willumsen forteller at de ansatte i stor grad er grunnen til at Polarplast fikk prisen i år.
 

- Vi har klart å lage en bedriftskultur der vi får mest mulig ut av de ansatte, og har klart å treffe i forhold til hva markedet trenger".

Meløy Næringsforum gratulerer igjen Polarplast AS med flott og velfortjent pris.
 

facebook

SISTE NYTT