tvaksjonen

Årets TV-aksjon

13. September 2022 | Skrevet av: Liz Rekve
Årets TV-innsamling på NRK går av stabelen 23. oktober, og går til Leger Uten Grenser sitt arbeid for å forebygge epidemier og behandle mennesker som rammes av kjente og ukjente sykdommer i fire land:
Bangladesh, Den sentralafrikanske republikk, Den demokratiske republikken Kongo og Sierra Leone. De skal gi vaksiner, livreddende medisiner og gratis legebehandling.

Leger Uten Grenser er en nøytral og uavhengig medisinsk nødhjelpsorganisasjon som redder liv og linder nød. Dersom din bedrift ønsker mer informasjon om organisasjonen Leger Uten Grenser gå til https://legerutengrenser.no/

De gir medisinsk nødhjelp til dem som trenger det mest, og hjelper mennesker som er rammet av krig, konflikt og katastrofer.
De hjelper de som trenger det mest, uansett hvem, uansett hvor og uansett hvorfor.
De har prosjekter i mer enn 80 land. I tillegg til å gi livreddende helsehjelp, snakker Leger Uten Grenser ut om det de er vitne til i felt.

Les mer om årets TV aksjon på Leger Uten Grenser sin hjemmeside her: Bli med på TV-aksjonen 2022 | Leger Uten Grenser
En kan også lese mer om TV-aksjonen ved å besøke hjemmesiden www.blimed.no

Kommunekomiteen i Meløy, som ble valgt i FSK møtet den 24.08.22, består av følgende medlemmer: Marthe Barvik, Jim Helge Andersen, Randi Myrvang Næss og Mette Bjørnvik.

Også i år må vi tenke nytt for å mobilisere til innsamling og vi oppfordrer med dette alle bedriftene i Meløy til å gi et bidrag til årets TV-aksjon – beløp bestemmer bedriften selv. Dette kan en enkelt gjøre ved å benytte følgende link: https://giverstafett.no/gi-gave
Via denne siden kan en • Laste ned faktura i PDF-format. • Laste ned takkediplom i PDF-format. • Dele bedriftens bidrag på Facebook. • Utfordre andre bedrifter og organisasjoner.

Vi håper din bedrift ønsker å «blimed»

Med vennlig hilsen
Kommunekomiteen i Meløy
facebook

SISTE NYTT