Meløy Næringsforum

Styrekurs del I og del II 13-14. februar

Meløy Næringsforum inviterer til kurs innen styrearbeid. Vi har leid inn StyreForeningen som vil holde to kurs. Du kan velge ett kurs eller delta på begge kursene.Foredragsholder er Ronny Strømnes. Ronny har de fem siste årene vært tilknyttet StyreForeningen som styrekonsulent og foreleser. Han får meget gode tilbakemeldinger fra deltakerne, både på det faglige og formidlingsevnen.

Kurs I
Kurs I omhandler styrets oppgaver og ansvar. Kurset gir deltakerne en solid gjennomgang av hva det vil si å inneha et styreverv, hva som forventes av styret, hvordan bruke styret som det «ressurssenteret» det er ment å være for virksomheten.
Tid: Kurs I: 13. februar kl. 14.00 -21.00

Kurs II
Kurs II belyser områdene strategi, forretningsutvikling og vekst. Kurset gir deltakerne et mest mulig helhetlig utgangspunkt for strategisk arbeid og forretningsutvikling på styrenivå. Deltakerne skal få nye tanker og impulser om forretningsutvikling generelt, i tillegg til at kurset skal bidra til et bedre grunnlag for systematisk arbeid med å videreutvikle eget selskap.
Tid: Kurs II: 14. februar 9:00 – 15:00

Sted: Kompetansehuset Meløy (Schalthuset), underetg. Glomfjord Industripark

Kursavgift:
Pris for medlemmer av MNF : kr. 1.450,- per deltager for ett kurs. Ønskes begge kurs er kursavgiften for det andre kurset kr. 950,-. per deltager.
Ikke medlemmer: kr. 1.950,- per deltager per kurs.

Kursavgiften inkluderer middag på kurs I, lunch på kurs II, samt kaffe, te og frukt.

Min antall deltakere for å kjøre kurset: 10 stk.

NB! Påmelding innen 7. februar på MNF sin hjemmeside:
Kurs I: www.meloynf.no/
Kurs II: www.meloynf.no/
(eller SMS 90121129)

Bindende påmelding!